Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Loňskou vraždu dívky z obory Hvězda policie odložila. Motivem byla zřejmě neopětovaná láska

Loňský případ vraždy dívky v oboře Hvězda pražská policie odložila. Uvedly to dnes servery tn.cz a Novinky.cz. Pro tyto servery policejní mluvčí Eva Kropáčová uvedla, že vraždu spáchal muž, se kterým byla dívka viděna naposledy, a to při odchodu z jejího bytu. Následně muž spáchal sebevraždu skokem pod metro. Podle Kropáčové byla motivem vraždy zřejmě neopětovaná láska.

Policisté našli tělo pohřešované čtyřiadvacetileté ženy při pátrací akci loni 9. listopadu. Dívka zemřela násilnou smrtí na bodnořezná zranění.

Policisté na základě provedeného šetření a několika znaleckých posudků prokázali, že se tohoto jednání skutečně dopustil muž, který byl naposledy zachycen s ženou na kamerovém záznamu při odchodu z jejího bydliště,“ uvedla nyní mluvčí.

Pražští policisté vyšetřují úmrtí mladé ženy z obory Hvězda jako vraždu

Pražští kriminalisté vyšetřují úmrtí ženy, jejíž tělo bylo před necelými dvěma týdny nalezeno v pražské oboře Hvězda, jako vraždu. Včera to uvedly televize Prima a Nova, kterým to řekla pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová. Případ souvisí se...

Policisté po dívce pátrali od pátku 6. listopadu 2020. Ještě tento den došlo ke střetu čtyřiatřicetiletého muže s vozem metra ve stanici Vltavská. Muž jej nepřežil.

Policie od pátku pátrá po mladé dívce, která zřejmě zmizela spolu se svým kamarádem

Pražští policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po čtyřiadvacetileté Nině Hustedové z pražských Stodůlek. Dívka se pohřešuje od pátečního odpoledne. Spolu s Ninou je pohřešovaný také její kamarád Jan Polyák, se kterým měla mít v pátek...

Po dívce začali kriminalisté pátrat poté, co se nedostavila na domluvené schůzky a nikomu se neozývala. Policisté přes víkend prověřili desítky míst, v pondělí 9. listopadu pak začali hledat v oboře Hvězda, kde její tělo našli.

Během vyšetřování kriminalisté zjistili, že v době, kdy rodina požádala o pomoc při pátrání po ženě jako pohřešované, již byla po smrti,“ doplnila Kropáčová.

Ohodnoť článek

Foto iDNES.cz

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Praha, obora Hvězda, láska, policie, Vltavská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loňskou vraždu dívky z obory Hvězda policie odložila. Motivem byla zřejmě neopětovaná láska  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.