Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Lidské kosti našel kolemjdoucí na skále v Praze 6. Ležely zde již delší dobu

Pražští policisté přijali ve čtvrtek ráno oznámení o tom, že na skále v Praze 6 leží lidská kostra. Vyrazili proto ihned na místo do Podbabské ulice, kde na skále s pomocí lezeckého týmu pražských hasičů opravdu našli v těžko dostupném terénu pozůstatky lidského těla. To leželo na skále již delší dobu. Jak člověk zemřel a zda se jednalo o muže či ženu, není zatím zřejmé.

Policii na kosterní pozůstatky upozornil kolemjdoucí

K případu vyjela pražská policie po deváté hodině ráno do Podbabské ulice, kde byla kostra nalezena na skále, která patří do přírodní památky Baba. Jde o strmý svah, který se nachází nad železniční tratí.

Policii na kosterní pozůstatky upozornil náhodný kolemjdoucí, který šel právě Podbabskou ulicí podél železniční trati v Praze 6. Na příkré skále nad sebou spatřil něco, co připomínalo lidskou kostru, a tak zalarmoval policii.

Krátce po 9. hodině přijali policisté oznámení o tom, že kolemjdoucí našel kostru lidského těla. Na místě zjistili, že se oznámení zakládá na pravdě,“ řekla serveru Blesk.cz policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Torzo lidského těla leželo na skále již delší dobu. Jak člověk zemřel a zda se jednalo o ženu či muže, nebylo podle policie možné na místě zjistit. Policisté nyní zjišťují totožnost mrtvého člověka, byla také nařízena soudní pitva.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, policie, úmrtí, Praha 6, hasiči, skála, Praha, kostra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidské kosti našel kolemjdoucí na skále v Praze 6. Ležely zde již delší dobu  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.