Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Útočnice zbila jinou ženu pěstmi kvůli špatně nasazené roušce v metru. Pátrá po ní policie

Policisté pátrají po totožnosti ženy, která ve vlaku metra surově napadla jinou cestující a způsobila jí zranění v obličeji kvůli tomu, že měla špatně nasazenou roušku. Policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví.

Pražští policisté zatím bezvýsledně pátrají po ženě, která koncem ledna zaútočila údery pěstí do obličeje na jinou cestující v soupravě metra mezi stanicemi Lužiny a Hůrka ve směru na Černý Most na trase B. „Důvodem útoku podle zjištění kolegů byl fakt, že poškozená měla špatně nasazenou roušku. Ta musela po útoku okamžitě vyhledat lékařskou pomoc, neboť měla pohmožděný nos a zlomeninu levé spodiny očnice,“ popsal mluvčí policie Jan Rybanský.

Policisté zatím útočnici nedopadli, a tak se obrátili na veřejnost s žádostí o spolupráci. „Pokud jste byli svědky popsané události, či dokonce znáte hlavní aktérku zachycenou na kamerových záznamech, kontaktujte linku 158,“ uvedl mluvčí a dodal, že policie případ prověřuje pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky metro, útok, pěsti, rouška, pátrání, Praha, policie, Černý Most

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočnice zbila jinou ženu pěstmi kvůli špatně nasazené roušce v metru. Pátrá po ní policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.