Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Při vaření pervitinu v bytě došlo k výbuchu. Popáleného vařiče zadrželi kriminalisté

Pražští policisté odhalili v bytě v Kollárově ulici v Praze 8 varnu drog zajímavým způsobem. Na to, že se v bytě vaří drogy, je upozornil kouř vycházející z oken, což bylo oznámeno na linku tísňového volání. Když se policisté s hasiči dokázali násilně dostat do bytu, našli muže původem z Asie, který byl popálený a nadýchaný zplodin.

Tento muž se policistům ještě pokusil bránit ve vstupu do koupelny, kde schovával varnu drog. „V bytě pak bylo nalezeno větší množství chemikálií sloužící k výrobě pervitinu, laboratorní sklo a pervitin, který byl připravený k sušení,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk.

Kriminalisté zjistili, že muž v bytě vařil pervitin a při jednom z varů došlo k výbuchu. „Devětatřicetiletý muž skončil na služebně kriminalistů, kde si vyslechl obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ popsal Daněk a dodal, že muži hrozí až pět let ve vězení a stíhání je vedeno vazebně.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky drogy, vaření, pervitin, krimi, Praha, metamfetamin, Asie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při vaření pervitinu v bytě došlo k výbuchu. Popáleného vařiče zadrželi kriminalisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.