Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Scéna jako z hororu. Dívka s nožem v ruce v Praze mlátila hlavou o strom a křičela, že někoho zabije

Scéna jako z hororu se v pátek 13. listopadu večer naskytla lidem v Donovalské ulici v Praze. Mladá žena držela v ruce nůž s devíticentimetrovou čepelí a bodala s ním do stromu. U toho křičela jako smyslů zbavená, že někoho zabije a mlátila hlavou o strom.

„Vystrašení lidé prchali z Donovalské ulice a ukazovali strážníkům místo, kde se nacházela mladá žena,“ popsala začátek incidentu mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Žena s nožem v ruce bodala do stromu, křičela, že někoho zabije a sebepoškozovala se údery hlavou o strom. Když spatřila uniformy strážníků, dala se na útěk.

Když ji strážníci v nedalekém parku dostihli, máchala kolem sebe nožem a na žádnou ze zákonných výzev nereagovala. „Ohrožovala nejen sebe, ale i strážníky. I přes značně nebezpečné chování dívky brali strážníci v potaz její nízký věk, proto úder teleskopickým obuškem směřovali do měkké části stehna. Bohužel se zákrok minul účinkem a dívka v běsnění pokračovala dál,“ popsala zásah mluvčí.

Ženu ochromil až slzotvorný prostředek, díky kterému hlídka dívce bezpečně odebrala nůž. „Následně bylo zjištěno, že se jedná o jednadvacetiletou slečnu, která se opakovaně léčí na psychiatrii,“ uvedla mluvčí a doplnila, že kvůli zraněním, která si žena způsobila, a celkovému špatnému stavu byla na místo přivolána záchranná služba, která ženu ošetřila a převezla do nemocnice.

Strážníci kontaktovali matku mladé ženy, která její zdravotní stav potvrdila a za vše se omluvila. O případu byla informována také policie.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nůž, strom, zranění, žena, Praha, horor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Scéna jako z hororu. Dívka s nožem v ruce v Praze mlátila hlavou o strom a křičela, že někoho zabije  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.