Počasí dnes14 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Policisté pátrají po muži, který ukradl z neuzamčeného auta peněženku

Policisté z místního oddělení Jarov prosí veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém muži, který jednašedesátiletému poškozenému odcizil z neuzamčeného auta peněženku a způsobil tím škodu více než dvě stě tisíc korun.

Od konce srpna pátrají policisté po muži, který na parkovišti v Malešické ulici v Praze 3 odcizil z neuzamčeného auta peněženku.

Počkal, až muž odejde vrátit vozík

Podezřelý muž si vyhlédl jednašedesátiletého poškozeného v době, kdy si šel do obchodu nakoupit, a čekal, až se vrátí. V okamžiku, kdy poškozený uložil do svého auta nákup, nechal ho odemčené a odešel vrátit vozík. Nestřeženého okamžiku využil muž a odcizil mu z auta peněženku, ve které měl hotovost i platební kartu.

Ihned po krádeži podezřelý odjel ve voze značky Peugeot 306 červené barvy a dosud nezjištěné registrační značky. Poté provedl dva neoprávněné výběry z bankomatu právě odcizenou platební kartou. Tímto jednáním vznikla jedenašedesátiletému poškozenému škoda, která dosahuje částky dvě stě tisíc korun.

Nepoznáváte ho?

Policisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je podezřelý muž vidět.

V současné chvíli je podezřelý ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi,“ uvedla policejní tisková mluvčí Violeta Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, peněženka, auto, Jarov, Praha, Peugeot 306

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Policisté pátrají po muži, který ukradl z neuzamčeného auta peněženku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.