Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Policista zadržel podezřelého již dvě hodiny po krádeži kola za více než sedmdesát tisíc korun

Před obchodním centrem Černý Most došlo v neděli vpodvečer ke krádeži jízdního kola, které bylo umístěno na střešním nosiči auta. Policistovi, který oznámení o krádeži obdržel, stačily dvě hodiny, aby podezřelého z krádeže jízdního kola zadržel. Policisté nabádají, aby si lidé chránili svůj majetek. Ne vždy mají podobné situace šťastný konec jako v tomto případě.

V neděli 6. září byl policista z místního oddělení Kyje vyslán k zadokumentované krádeži jízdního kola. K události došlo krátce před devatenáctou hodinou na parkovišti před obchodním centrem Černý Most. Kolo bylo před krádeží umístěné na střešním nosiči auta.

Kolo prý našel

Při cestě na svou základnu uviděl policista na autobusové zastávce Na Svěřence v Horních Počernicích dvě osoby, kdy jedna z nich seděla na kole, které odpovídala popisu kola odcizeného. Policista se tak rozhodl provést kontrolu osob. Ve chvíli, kdy ho muž na kole spatřil, se na něm snažil ujet. To se mu však nepovedlo a policista jej zadržel. Muž na otázku, kde ke kolu přišel, tvrdil, že ho našel. Podezřelého však usvědčilo mimo jiné i to, že měl u sebe tašky, ve kterých se našlo nářadí, které s největší pravděpodobností využil při krádeži kola.

Hrozí mu až pět let za mřížemi

Několikrát soudně trestaný jedenatřicetiletý muž byl převezen na policejní služebnu. „Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu krádež, za což mu v případě odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi. Podezřelý je v současné chvíli umístěný v policejní cele. Jízdní kolo za více než sedmdesát tisíc korun bylo navráceno zpět šťastnému majiteli,“ uvedla policejní tisková mluvčí Violeta Siřišťová.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky krimi, krádež, kolo, policie, jízdní kolo, Černý Most, Horní Počernice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Policista zadržel podezřelého již dvě hodiny po krádeži kola za více než sedmdesát tisíc korun  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.