Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Výlet se špatným koncem. Dívenku při cestě ze zoo doprovázel opilý otec a ještě opilejší rodinný kamarád

Jako ne úplně ideální vzor by měla brát malá holčička svého otce, který v sobotu večer skončil se svým kamarádem v rukou pražských strážníků. Tatínek totiž při rodinném výletu do pražské zoo výrazně přebral, což neuniklo pozornosti kolemjdoucích, kteří na vrávorající dvojici mužů přivolali městské strážníky.

„Poznávacím znamením byl pro autohlídku balónek, který si dívenka hrdě nesla,“ shrnula mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Muže strážníci zastihli v Bubenské ulici krátce před devátou hodinou večerní. „Jeden z nich uvedl, že je holčička jeho dcera. Vzhledem k jejich stavu je hlídka vyzvala k podrobení se orientační zkoušce na alkohol,“ dodala mluvčí.

U otce test ukázal hodnotu 1,81 promile, což není málo, ale i tak se jevil jako zodpovědnější z dvojice podnapilých mužů. U jeho kamaráda totiž dechová zkouška prokázala 3,34 promile.

„Otec bohužel nebyl schopen strážníkům sdělit jakýkoliv kontakt na někoho, kdo by se o jeho dceru postaral. Druhý muž začal situaci hrotit, vstupoval do vozovky, strážníkům vulgárně nadával a nakonec se rozhodl z místa odejít,“ uzavřela mluvčí.

Situace tak nemohla skončit jinak, než zákrokem strážníků a omezením muže na osobní svobodě. Následoval příjezd policie a následná asistence s jejich převozem na služebnu. Silně podnapilého muže teď bude řešit správní orgán.

Ohodnoť článek

Foto MP Praha

Štítky Praha, městská policie, alkohol, opilost, zoo, ZOO Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Výlet se špatným koncem. Dívenku při cestě ze zoo doprovázel opilý otec a ještě opilejší rodinný kamarád  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.