Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Kamera zachytila muže podezřelého z krádeže morfinu a receptů. Poznáváte ho?

Pražští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který je podezřelý z toho, že v jedné z lékařských ordinací ukradl trezor s recepty na opiáty, knihu s kopiemi receptů, tři ampule morfinu, finanční hotovost a doktorské oblečení. Pokud muže poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158.

Ke krádeži došlo v pondělí večer v Palackého ulici v jedné z administrativních budov. „Do tohoto domu prošel nepozorovaně přes vrátného muž, který následně odcizil z úklidového vozíku klíče od kanceláří a ordinací. Ve třetím patře se s pomocí klíčů dostal do ordinace lékaře,“ shrnula mluvčí policie Lucie Drábková. Právě v ordinaci ukradl trezor, se kterým odešel.

„Uklízečka si všimla, že jí zmizeli klíče, a protože by se v této době neměl v budově nikdo nacházet, šla za vrátným na recepci. Jenže ten nikoho neviděl, a tak šli společně do chodby, kde narazili na lupiče, který odcházel z místa činu. Snažili se ho zadržet, avšak muž byl rychlý a mrštný a z chodby jim utekl ven, kde zmizel v ulici neznámo kam,“ dodala Drábková.

Muže podezřelého z krádeže trezoru zachytilo hned několik kamer. Policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po identitě podezřelého muže.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, pátrání, zloděj, opiáty, morfium, recept, krádež, trezor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kamera zachytila muže podezřelého z krádeže morfinu a receptů. Poznáváte ho?  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.