Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidička, která na Chodově zabila policistu, požila před jízdou nejen alkohol. Měla pozitivní test i na různé drogy

Devětatřicetiletá řidička Mercedesu, která včera večer zabila při nehodě na Chodově policistu, byla nejen pod vlivem alkoholu, ale také drog. Informoval o tom na svém twitterovém profilu policejní prezident Jan Švejdar. Zatímco policista při nehodě zahynul, řidička vyvázla bez zranění.

„Je to smutný týden pro policii. Dnes vyhasl život dalšího policisty, tentokrát vinou opilé řidičky, která zavinila dopravní nehodu při níž zemřel dvaatřicetiletý policista. Pro někoho, kdo usedne za volant s více než dvěma promile nemám žádné pochopení. Hlubokou soustrast rodině,“ napsal na svém twitterovém profilu prezident policie Jan Švejdar.

Právě Švejdar o hodinu později doplnil: „Řidička, která kromě alkoholu před jízdou požila snad všechny dostupné drogy a do služebního vozidla narazila v obrovské rychlosti zezadu, vyvázla zcela bez zranění.“

Těžce zraněného policistu na místě oživovali zdravotníci. Jakákoliv snaha již byla zbytečná. „Přes půl hodiny jsme ho resuscitovali, než byl vyproštěný z vozidla a potom ještě asi další půlhodinu po vyproštění z vozu, bohužel se nám nepovedlo funkce obnovit,“ potvrdila mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

Mluvčí pražské policie Violeta Siřišťová doplnila portálu Novinky.cz, že zemřel policista z Moravskoslezského kraje, který zde byl s kolegy kvůli pracovním záležitostem. Řidička skončila ještě večer v policejní cele. Do současné chvíle nebyla z žádného trestného činu obviněna. „Byla omezena na osobní svobodě a převezena na policejní služebnu, kde v ní v současné chvíli probíhají úkony trestního řízení,“ dodala mluvčí.

Čtete také:

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, nehoda, Chodov, úmrtí, policista, alkohol, drogy, droga, Jan Švejdar, Mercedes-Benz, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička, která na Chodově zabila policistu, požila před jízdou nejen alkohol. Měla pozitivní test i na různé drogy  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.