Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

VIDEO: Kriminalisté stále pátrají po muži, který s nožem v ruce napadá ženy v Praze

Pražští kriminalisté stále hledají neznámého agresora, který pod rouškou tmy útočí na ženy. Policisté evidují tři případy, kdy s nožem v ruce zaútočil na náhodné kolemjdoucí. Pokud muže poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158. Muže se rozhodně nepokoušejte sami zadržet.

O případech jsme čtenáře informovali v pátek a díky medializaci se kriminalistům ozvala žena, na kterou muž zaútočil v pražských Letňanech. „Její svědectví bylo v celém případu velmi důležité. Útočníkovu totožnost však kriminalisté stále neznají. Podařilo se jim ale zjistit, že před útoky na Opatově si vyhlédl jinou oběť, než na kterou později zaútočil. Tato žena mu plán překazila, a to z důvodu, že na ni při východu z metra čekala skupinka mužů, ke kterým se přidala,“ popsala policejní mluvčí Hana Křížová.

Ženu z videa by kriminalisté potřebovali vyslechnout. „Pokud se na kamerovém záznamu pozná, ať okamžitě kontaktuje tísňovou linku 158 nebo se dostaví na kteroukoliv služebnu policie,“ požádala mluvčí.

Po útočníkovi kriminalisté stále pátrají. Jde o muže ve věku kolem čtyřiceti let, vysokého asi 170 centimetrů. Na sobě měl tmavě modré rifle, černou bundu do pasu, kšiltovku značky Nike a přes obličej bílou roušku. Velmi znatelně napadal na jednu nohu.

Policie vyzývá, aby lidé kontaktovali linku 158, pokud muže poznají. „V žádném případě se ho nepokoušejte sami zadržet, s největší pravděpodobností je ozbrojen,“ doplnila mluvčí.

VIDEO: Policie hledá agresora. S nožem v ruce útočí na ženy

Pražští kriminalisté hledají neznámého agresora, který pod rouškou tmy útočí na ženy. Policisté evidují tři případy, kdy s nožem v ruce zaútočil na náhodné kolemjdoucí. Pokud muže poznáváte, kontaktujte policisty na lince 158. Muže se rozhodně...

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky napadení, nůž, krimi, Praha, Letňany, Nike, Opatov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kriminalisté stále pátrají po muži, který s nožem v ruce napadá ženy v Praze  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.