Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

VIDEO: Agresor v centru Prahy rozbil skleněnou výlohu, pak vztáhl ruku na strážníka

Opilý devětatřicetiletý muž v podmínce rozbil skleněnou výlohu obchodu, pak vztáhl ruku na strážníka. Skončil v poutech a následně bylo zjištěno, že dotyčný byl odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody, a zkušební doba, kterou mu soud stanovil, vyprší v roce 2021.

V centru Prahy si devětatřicetiletý muž vybil vztek na skleněné výloze obchodu. Ránu slyšeli strážníci a jeho čin zaznamenal městský kamerový systém.

Opilý agresor odmítal se strážníky spolupracovat na zjištění totožnosti. Až po upozornění, že bude předveden na státní služebnu, se trochu uklidnil a předložil doklady. Pak však zaútočil na jednoho ze strážníků.

„Následovaly hmaty, chvaty, svedení na zem a nasazení pout. Dechová zkouška prokázala pozitivní hodnotu 1,78 promile. Důvodem k vybití mužova vzteku mohl být jeho vztek na celý svět. Vzhledem k odhadnuté výši škody, která činila více jak 20 tisíc korun, byl muž omezen na osobní svobodě a předán státní policii,“ uvedla mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Bylo zjištěno, že dotyčný byl odsouzen k podmíněnému trestu odnětí svobody, a zkušební doba, kterou mu soud stanovil, vyprší v roce 2021.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky agresor, výloha, pouta, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Agresor v centru Prahy rozbil skleněnou výlohu, pak vztáhl ruku na strážníka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.