Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Zavolal si taxi, pak na řidiče vytáhl pistoli. Ozbrojeného muže dopadla policie

Na uplynulou noc nejspíš dlouho nezapomene řidič taxislužby, na kterého vytáhl zákazník pistoli. K incidentu došlo krátce před nedělní půlnocí. Třiašedesátiletý podnapilý muž si nejprve objednal odvoz vlastního vozu od restaurace, během cesty pak na taxikáře vytáhl pistoli. Krátce poté skončil v poutech.

„Když taxikář muže převážel v jeho autě do místa bydliště, sdělil mu zákazník, že má u sebe zbraň. Tohoto se zaměstnanec taxi zalekl, zastavil u krajnice, kde spolu s ním vystoupil i zákazník, který vytáhnul zbraň a vystřelil do vzduchu,“ popsala incident mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Třiašedesátiletý střelec poté nastoupil do svého auta a odjel pryč. „Na místo ihned vyrazily nejbližší hlídky, které uvedené vozidlo vypátraly v Karlovarské ulici v Praze 6, na benzínové čerpací stanici,“ dodala mluvčí policie.

Řidič byl na místě zadržen, krátce poté nadýchal více než dvě promile. Proč vytasil zbraň a vystřelil, není jasné. Kontrolou u něho policisté našli dvě pistole a dva zavírací nože. Za výtržnictví a ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí až dva roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, krimi, Policie ČR, taxi, střelba, policie, zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zavolal si taxi, pak na řidiče vytáhl pistoli. Ozbrojeného muže dopadla policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.