Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Muž v Praze sledoval jedenáctiletou dívku až do domu, pak ji ve výtahu osahával

Kriminalisté pracují na objasnění případu pohlavního zneužití jedenáctileté dívky, ke kterému došlo v neděli 24. května 2020 v Hostivaři nedaleko nákupního centra. Kriminalisté pátrají po muži z videa.

Muž měl dívku osahávat v rozkroku, stehen a hýždí

Jedenáctiletou dívku začal pronásledovat mladý muž pravděpodobně u nákupního centra v Hostivaři a došel za ní až do výtahu v domě, kde dívka bydlí. Když dívka nastoupila do výtahu, přidal se k ní i muž. Ve výtahu začaly pro dívku okamžiky hrůzy.

„Muž na ni měl sexuálně zaútočit a začal ji osahávat v oblasti rozkroku, stehen a hýždí. Po zastavení výtahu dívka s pláčem utekla do bytu a tam vše řekla mámě,“ popsal průběh případu policejní mluvčí Jan Daněk.

Pokud muže poznáváte, ozvěte se policii

Kriminalisté pátrají po muži z videa. Podle policejního popisu je štíhlý, mladší a vysoký asi 175 centimetrů s delšími hnědými vlasy k uším. Na obličeji měl bílý respirátor s červenými ventily a oblečený byl do světle modrých džínů a zelenomodré mikiny nebo bundy.

„Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158,“ doplnil policejní mluvčí. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu pohlavní zneužití, za což mu hrozí až osm let ve vězení.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky sexuální obtěžování, dívka, muž, výtah, Hostivař, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v Praze sledoval jedenáctiletou dívku až do domu, pak ji ve výtahu osahával  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.