Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

VIDEO: Útočníci zlomili muži horní čelist a poranili ho na hlavě. Pátrá po nich policie

Pražská policie pátrá po dvojici mladíků podezřelých z toho, že na konci února napadli návštěvníka klubu v Praze 2. Napadený utrpěl vážná zranění v obličeji. Kriminalisté dnes zveřejnili záběry z bezpečnostních kamer a žádají veřejnost o pomoc s identifikací podezřelých, uvedl na webu mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

Muži se poprali v sobotu 29. února v časných ranních hodinách ve Vinohradské ulici. „Před jedním z tamních klubů vznikly neshody mezi několika návštěvníky, které pokračovaly vzájemným napadáním všech zúčastněných," popsal incident Rybanský. Dva mladíci údery a kopy zlomili horní čelist třetímu aktérovi rvačky, který navíc utrpěl poranění na hlavě.

Kriminalisté případ prověřují pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví. Dvojici podezřelých se jim dosud nepodařilo identifikovat. Dnes proto zveřejnili jejich záběry a obrátili se na veřejnost o pomoc při určení jejich totožnosti. „Pokud máte informace, které by vedly k nalezení či ztotožnění podezřelých na přiložených záznamech, kontaktujte linku tísňového volání 158," vyzval Rybanský.

Autoři | Foto PČR

Štítky bitka, čelist, kriminalita, Praha, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Útočníci zlomili muži horní čelist a poranili ho na hlavě. Pátrá po nich policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.