Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Policie pátrá po seniorovi z Prahy. Bez léků je agresivní a vyvolává konflikty

Pražští policisté hledají pětašedesátiletého muže, který je od soboty nezvěstný. Senior má zdravotní problémy a měl by užívat předepsané léky. Bez nich bývá slovně i fyzicky agresivní. Podle rodiny vyvolává konfliktní situace a může být nebezpečný sobě i okolí. Pokud muže poznáváte a víte, kde se zdržuje, kontaktujte policisty na lince 158.

Muže naposledy viděl jeho syn, když se údajně chystal na cestu za dcerou do Velkých Popovic. „Do cílového místa však nedorazil, a tak syn z obavy o život a zdraví svého otce celou událost nahlásil na policejní služebně,“ shrnul mluvčí policie Jan Rybanský.

Pohřešovaný senior je hubený, přibližně 180 centimetrů vysoký, má zelené oči, šedivé vlasy a neúplný chrup. Muž nosí dioptrické brýle. Na obličeji by měl mít bílou roušku s modrými proužky.

„Pokud jste muže viděli nebo víte, kde by se mohl zdržovat, kontaktujte prosím linku 158. Na místě vyčkejte do příjezdu policistů, hledaného sami nezadržujte,“ uzavřel mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Praha, Policie ČR, pátrání, policie, Velké Popovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po seniorovi z Prahy. Bez léků je agresivní a vyvolává konflikty  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.