Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Muž inkasoval 40 tisíc za neexistující vstupenky na koncerty. Pátrá po něm policie

Pražští kriminalisté pátrají po pětadvacetiletém Petru Mastíkovi, který je podezřelý z podvodného prodeje vstupenek na koncerty. Začátkem roku 2020 měl z lidí vylákat přes 40 tisíc korun. Hrozí mu tři roky ve vězení.

Petr Mastík skrze internet a aplikaci Whatsapp nabízel zájemcům ke koupi vstupenky na různé koncerty a hudební festivaly. „Podezřelý navázal s poškozenými kontakt a tvrdil, že má poptávané lístky k prodeji, či sám na internetu aktivně vstupenky nabízel. Následně požadoval platbu předem na účet, přičemž po obdržení platby přestal s poškozenými komunikovat a lístky jim nedodal," popsal způsob podvodu Jan Daněk.

Mastík tímto způsobem vylákal minimálně od dvanácti poškozených přes 40 tisíc korun a je podezřelý ze spáchání trestného činu podvod, za což hrozí trest odnětí svobody až na tři roky. „Jelikož se muž vyhýbá trestnímu řízení a pravděpodobně dál páchá trestnou činnost, bylo po něm vyhlášeno pátrání. V případě, že muže někdo viděl nebo ví, kde se skrývá, ať se ozve na linku 158," dodal mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky koncerty, vstupenky, pátrání, Petr Mastík, vstupenka, koncert, WhatsApp

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž inkasoval 40 tisíc za neexistující vstupenky na koncerty. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.