Počasí dnes13 °C, zítra17 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

VIDEO: Mladík bodl provokatéra do břicha. Teď mu za to hrozí deset let ve vězení

Pražští policisté hledají muže, který na nástupišti metra Kačerov bodl jiného do břicha. Nepohodli se už dřív v autobuse a zraněný chtěl v hádce pokračovat ještě v metru. Provokoval přímo na nástupišti, hledaný pak vytáhl nůž. Za těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu mu hrozí až deset let ve vězení.

O incidentu informovala policii v druhé půlce října žena, která je známá zraněného. Uvedla, že ho někdo ve stanici metra Kačerov pobodal a potřebuje doktora. „Na místo se dostavila záchranná služba, která zranění muži ošetřila. Napadený však odmítal po celou dobu spolupracovat a to jak s lékaři, tak i s policisty proto nebylo snadné zjistit, co se na místě stalo,“ popsala na webu policejní mluvčí Kristýna Zelinková.

Poté, co si ale promluvili se svědkem, zjistili, co se opravdu událo. Dvojice se pohádala už při jízdě autobusem, pak se ale uklidnili. Oba pak vešli do metra, kde si napadení mladíka zase našel a provokoval ho.

„Hádka pak vyústila v útok, kdy jeden z mužů vytáhl nůž a svého protivníka bodnul do břicha. Útočník z místa následně odjel metrem směrem do stanice Háje. Policisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je podoba hledaného muže zachycena,“ uvedla Zelinková.

Policisté kromě útočníka hledají i svědky, kteří celý konflikt viděli. Mohou se přihlásit na linku 158. Za těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu hrozí hledanému až deset let odnětí svobody.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky Kačerov, napadení, nůž, metro, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Mladík bodl provokatéra do břicha. Teď mu za to hrozí deset let ve vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.