Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Muž podezřelý z přepadení vyhrožoval na Smíchově sebevraždou, vyjednávali s ním policisté

, aktualizováno před hodinou

Pražští policisté v ulici Nádražní vyjednávali s mužem, který hrozil sebevraždou. Je podezřelý z loupežného přepadení, které se událo dnes večer. Vypátrali ho krátce na to. Přemluvit se nenechal, členové zásahové jednotky proto přistoupili k použití donucovacích prostředků.

O situaci informovali policisté na síti X po osmé večer. „Pražští policisté aktuálně vyjednávají v Nádražní ulici s mužem, který vyhrožuje, že si ublíží. Muž byl policisty vypátrán krátce poté, co bylo oznámeno loupežné přepadení, z kterého je podezřelý," napsali na síti X.

Muž si chtěl ublížit nožem, který držel v ruce. Policisté ho chtěli přesvědčit, aby zbraň odložil.  „Vzhledem k tomu, že svého jednání nezanechal, policisté ze zásahové jednotky použili donucovací prostředky a omezili ho na osobní svobodě. Vzhledem k špatnému psychickému stavu byl posléze předán záchranářům," uvedla po deváté hodině policie. 

Ohodnoť článek

Foto Anh Tuan Tran

Štítky policie, vyjednávání, Nádražní, loupež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž podezřelý z přepadení vyhrožoval na Smíchově sebevraždou, vyjednávali s ním policisté  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.