Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

VIDEO: Pro muže podezřelého z vraždy si přišla zásahová jednotka. Měl zabít svou bývalou partnerku

V srpnu dostali pražští policisté oznámení o pohřešované ženě, během pátrání se ukázalo, že okolnosti jejího zmizení jsou velmi podezřelé. Kriminalisté nakonec našli její tělo bez známek života a jako hlavního podezřelého označili jejího bývalého přítele. Dvaadvacetiletého muže zadržela zásahová jednotka a za vraždu mu hrozí až dvacet let za mřížemi.

Kriminalistům se povedlo objasnit případ pohřešované ženy, která zmizela v srpnu ze svého domu v Praze 10. „Na linku 158 jsme v druhé polovině srpna přijali oznámení od ženy, která neviděla, více než čtrnáct dní, svojí sousedku a slyší z jejího domu neustále štěkat psa,“ uvedla k případu mluvčí policie Kristýna Zelinková.

Policisté se případem začali zabývat a v krátké době objevily podezřelé pohyby na účtu zmizelé. „Policisté se následně zaměřili na blízké okolí ženy, kdy vytěžili hned několik osob. Pohřešovaná žena obývala rodinný dům v Praze 10, kde žila se svým bývalým přítelem, který se na základě provedených šetření stal pro kriminalisty hlavní podezřelou osobou v souvislosti s jejím zmizením,“ popsala mluvčí.

Na základě zjištěných skutečností proběhla v době domovní prohlídka, která odhalila tělo ženy, genetická analýza následně potvrdila, že se jedná o pohřešovanou. V polovině září byl hlavní podezřelý, ex-partner oběti, zadržen zásahovou jednotkou. „Dvaadvacetiletý muž byl obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy a kriminalisté podali státnímu zástupci návrh na vzetí do vazby. V případě odsouzení hrozí muži výjimečný trest odnětí svobody až na dvacet let,“ dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením Policie ČR

Štítky krimi, vražda, zásahová jednotka, zatčení, zásah, Praha, Policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Pro muže podezřelého z vraždy si přišla zásahová jednotka. Měl zabít svou bývalou partnerku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.