Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Neděle 15. září 2024  |  Svátek má Jolana
Bez reklam

Muž s rozparkem na onanování se přiznal na policii. Hrozí mu dva roky vězení

Pražským policistům se přihlásil muž, kterého hledali, protože onanoval před ženami v metru. Kvůli tomu nosil kalhoty se speciálním rozparkem. Cizinec se k jednání přiznal, zdůvodnil ho opilostí. O posunu ve vyšetřování dnes ČTK informovala policejní mluvčí Eva Kropáčová. Muži podle ní nyní hrozí za výtržnictví v případě odsouzení až dva roky vězení.

Policii se dosud přihlásilo sedm žen, které muž obtěžoval. Stejného jednání se dopouštěl dokonce čtyřikrát za den, uvedla policie.

„V jednom z posledních nahlášených případů muž jako vždy ze speciálně vytvořeného rozparku vytáhl přirození a začal před ženou onanovat. U toho jí ukazoval pornografické fotografie," uvedla Kropáčová. Když se žena pokusila odejít, muž ji podle mluvčí přinutil posadit se zpět na sedačku. Toho si všimli další cestující ve vagonu metra a ženě pomohli.

Vyšetřovatelé v půlce srpna zveřejnili záběry podezřelého a ten minulý týden v pátek sám přišel na policejní služebnu. „Cizinec se policistům při výslechu ke svému jednání doznal a vše zdůvodnil tím, že byl pod vlivem alkoholu," uvedla policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Se svolením policie ČR

Štítky policie, onanista, metro, muž, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž s rozparkem na onanování se přiznal na policii. Hrozí mu dva roky vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.