Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

V případu smrti herce Heřmánka byla nařízena soudní pitva. Kriminalisté řeší trestný čin účasti na sebevraždě

V případu sobotního tragického úmrtí herce Karla Heřmánka na střelnici nedaleko Příbrami byla nařízena soudní pitva a kriminalisté událost prověřují i pro trestný čin účast na sebevraždě. Policie dosud nepotvrdila, že zastřeleným je Heřmánek. Středočeská policejní mluvčí Vlasta Suchánková dnes pouze řekla, že příbramští kriminalisté se zabývají případem, kdy jeden z návštěvníků střelnice, ročník 1947, obrátil zbraň proti sobě.

Okamžitě mu byla poskytnuta pomoc a život zachraňující úkony, nicméně zranění bylo tak závažné, že přímo na místě zemřel," řekla Suchánková.

Příbramští kriminalisté podle ní případ prověřují pro trestný čin účast na sebevraždě, což je u podobných událostí standardní. U zemřelého muže nařídili soudní pitvu ke zjištění přesné příčiny smrti. Kriminalisté budou zjišťovat a prověřovat veškeré okolnosti této události.

V sobotu zemřel herec a zakladatel Divadla Bez zábradlí Karel Heřmánek. Rodina to oznámila na facebookovém profilu divadla. Bylo mu 76 let. Podle některých zdrojů spáchal sebevraždu.

Prověřování je fáze trestního řízení, které je neveřejné, a proto tedy jakékoliv další podrobnosti související s touto událostí a postupy policie nebudeme blíže sdělovat," dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Se svolením Divadla Bez zábradlí

Štítky smrt, Heřmánek, herec, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V případu smrti herce Heřmánka byla nařízena soudní pitva. Kriminalisté řeší trestný čin účasti na sebevraždě  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.