Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Podvodník ženu připravil o půl milionu. Policie hledá kurýra, který peníze převzal

Žena z Prahy je další obětí podvodu, který je znám pod názvem falešný bankéř. Zavolal jí cizí muž, představil se jako pracovník banky a řekl, že má napadené účty. Poradil jí, ať si vybere hotovost a předá obnos kurýrovi. Přišla tak o skoro půl milionu.

Ženě zavolal podvodník koncem března. Vydával se za pracovníka banky a oznámil jí, že si musí ochránit své vklady, protože má napadené účty. 

„Muž ženu prostřednictvím několika telefonických hovorů instruoval, kam má své peníze zaslat. Následně také poškozenou přesvědčil, aby vybrala finanční hotovost a tu na předem určené adrese předala do rukou kurýra,“ popsali policisté na webu. 

Toho zachytily na ulici kamery a žena ho kriminalistům také dobře popsala, aby mohli sestavit identikit. Pokud ho někdo pozná, může volat na linku 158.

Celkově ženě vznikla škoda skoro šest set tisíc. Za podvod hrozí pachateli až pět let ve vězení.


 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, podvod, bankéř, vězení, Smíchov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Lidé se musí spojit, mluvit spolu, začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, chodit ke všem volbám říct mafii a dost ! Všichni lidé, aktivisté, ekologové, Grety, vědci, sportovci, ženy, zemědělci, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not War ! Podepište petici Voda je život, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte všichni už k volbám do eu zmaru. Zbavit se mafie lichvářských válečnických trpaslíků, kudlanek, trubců, komediantů, lhářů, podvodníků, převlečených soudruhů soukmenovců kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Kancelář Blaník, seriál Volha včetně dokumentu, Josef Klíma, slovenský pořad Aby si vedel, Bosé stopy značky Baťa, Hlava22, FTV Prima zoom Zlato národu ukradeno (za soudruha Tošovského Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky zblízka, Sprcha, Dežo, Josef Fousek Nemám čas lhát, Pepa Nos Země je kulatá, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, Někdo to rád horké, Kmotr, Sicilský klan, Okamžik záblesku, Lidi co znám, Vítejte v Řecku pane inspektore, Erin Brockovich, Vlk z Wall Street, Už je tady zas" o nesmrtelností té lichvamafie která vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám, Okupace v 26 obrazech, Volyň, Vicepresident, My Lai, Četa, Forest Gump o Vietnamu,.. přijďte, a jako na Islandu kde ty šmejdy, parazity vyhrali i s jejich mafiánskou stavební krizi' 2008,a jsou v desítce nejbohatších zemí.

Čtvrtek, 11. dubna 2024, 18:58Odpovědět

VIDEO: Podvodník ženu připravil o půl milionu. Policie hledá kurýra, který peníze převzal  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.