Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Muž obtěžoval cestující v metru. Ve vestibulu se pak vymočil do odpadkového koše

S polonahým agresivním mužem si museli poradit strážníci ve stanici metra Budějovická. Výtržník nejdřív obtěžoval cestující a chtěl po nich peníze, pak se vymočil do odpadkového koše a nakonec se vrhl i na samotné strážníky. Skončil v poutech a pak na záchytce.

Muž pod vlivem alkoholu nebo omamných látek vystoupil ze soupravy metra ve stanici Budějovická v úterý 13. února dvacet minut před třetí a oslovil skupinu mladých lidí se žádostí o peníze. Když odmítli, do jednoho z mladíků strkal a útočil na něj. Jeho kamarádi proto raději zavolali hlídku městské policie. 

Když už ho omrzel agresivní výstup, chtělo se mu na malou a tak se vymočil přímo před zraky lidí do odpadkového koše. Ještě, než přijela hlídka, stačil si svléknout tričko a stáhnout kalhoty.

„Když se náhle rozeběhl proti jednomu ze strážníků, vytrhl mu služební PDA a snažil se utéct, skončil na zemi v poutech. Přivolaná záchranná služba rozhodla o převozu 34letého muže na psychiatrii a z důvodu jeho agresivity si vyžádala asistenci strážníků, kteří doprovodili záchranáře i při následném převozu na záchytku,“ popsala konec celé události mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky metro, obtěžování, výtržník, Budějovická, městská policie, záchranáři, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž obtěžoval cestující v metru. Ve vestibulu se pak vymočil do odpadkového koše  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.