Počasí dnes15 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Drama na hotelovém pokoji. Muž chtěl vyskočit z okna ve čtvrtém patře, strážníci mu v tom zabránili

Krušné chvíle zažili strážníci, kteří byli volání recepční do jednoho z hotelů na Praze 9. Jeden z hostů na pokoji ve čtvrtém patře vyhrožoval tím, že vyskočí z okna. Díky rychlému zásahu strážníků se muži podařilo zabránit ve sebevraždě. Hlídka v pokoji našla prázdnou lahev vodky, zhruba osm litrů piva a tři různá balení léků, z nichž chybělo jednatřicet tablet.

„O pomoc strážníky požádala recepční hotelu v Praze 9. Host, kterému vypršela doba zaplaceného pobytu, pokoj stále neopustil, ale personál hotelu má strach vstoupit do jeho pokoje, protože byl po celou dobu velmi agresivní,“ popsala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

K pokoji číslo 410 ve 4. patře vyrazili strážníci společně s recepční. Muž po zaťukání otevřel dveře a jakmile spatřil uniformu, rozběhl se k oknu, otevřel ho a křičel: „Skočím z okna, chci se zabít“.

„Pravou nohu přehodil přes parapet a naklonil se ven. V tu chvíli ho strážníci za pomoci donucovacích prostředků stáhli zpět. Po nějaké době se muž uklidnil a strážníkům se svěřil, že se opil a vzal si větší množství léků, protože ho opustila manželka,“ dodala mluvčí.

Muž svůj pokus o sebevraždu nejspíš bral skutečně vážně Hlídka v pokoji našla prázdnou lahev vodky, zhruba osm litrů piva a tři různá balení léků, z nichž chybělo jednatřicet tablet. Sedmapadesátiletého muže následně záchranáři převezli do nemocnice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto MP Brno

Štítky Praha, městská policie, strážník, okno, hotel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drama na hotelovém pokoji. Muž chtěl vyskočit z okna ve čtvrtém patře, strážníci mu v tom zabránili  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.