Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policejní vyjednávači zasahovali v Praze u muže, který vyhrožoval sebevraždou

, aktualizováno 20. prosince 2023, 21:10

Dva krizové vyjednávače a zásahovou jednotku poslali dnes odpoledne policisté do pražské Bubenče kvůli muži, který vyhrožoval sebevraždou. Zabarikádoval se v bytě a bylo možné, že je ozbrojený a drží rukojmí. Vyjednávání ale nefungovalo, zasáhnout musel útvar rychlého nasazení.

„Zhruba v 15.30 jsme na tísňovou linku obdrželi upozornění, že v Jaselské ulici je muž, který vyhrožuje sebevraždou," uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. Protože měl u sebe mít zbraň, vyslala policie na místo kromě vyjednavačů i zásahovou jednotku.

„Nemůžeme vyloučit, že je ozbrojený a drží tam rukojmí. Na místě je vyjednavač a prvosledové hlídky," uvedl Rybanský na Twitteru.

„Vyjednávání nevedlo k úspěchu, proto byl byt otevřen za použití násilí příslušníky URNy. Uvnitř se nacházela pouze jedna osoba. V tuto chvíli je v péči záchranářů," informovali policisté před devátou večer. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky zásah, policie, rukojmí, byt, sebevražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fred Oliver

Pozornost!!!
Dr Sacre může pomoci lidem, kteří procházejí žalem, manželskými problémy, zdravotními problémy, rozvodem, rozchodem, získáním svého ex zpět atd.
Dr Sacre je mocný sesilatel kouzel a mocný léčitel. Bezodkladně mi pomohl získat mého bývalého milence zpět a nemělo to žádné vedlejší účinky.
E-mail: Sacretempleofpower@gmail.com
Odkaz na WhatsApp: +2349076034359

Ve své duchovní práci je velmi profesionální.

Díky pane
paní Bina

Pátek, 29. prosince 2023, 01:56Odpovědět

Martin Vaněk

Někdy si říkám, jestli Polulacie si tyto scény nevytváří sama, aby si mohla v terénu nacvičit zásahy (něco jako vytváření provokací na demonstracích proti slušným lidem, kteří měli dost cikánského teroru ve svých městech - Budějicích, Č. Lípě, Vansdorfu, Děčíně atd..). Ještě že tam nejeli se dvěma vyjednávači i číšníci a nějaká ziskovka... :-)

Čtvrtek, 21. prosince 2023, 05:10Odpovědět

Policejní vyjednávači zasahovali v Praze u muže, který vyhrožoval sebevraždou  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.