Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Zdrogovaný rapper, který bezdůvodně napadal ženy v Praze, má na svědomí zřejmě až devět útoků

Začátkem listopadu jsme informovali o tom, že pražští kriminalisté dopadli muže, který v ulicích Prahy bezdůvodně napadl dvě ženy a udeřil je pěstí. Tehdy policie pátrala po dalších obětech. Dnes policisté zveřejnili zprávu, že se přihlásilo dalších sedm žen, které útočník popsaným způsobem napadl. Podle informací Pražské Drbny jde o rappera s pseudonymem Tyler Durden, který kvůli závislosti na drogách skončil na ulici.

VIDEO: Muž v Praze bil ženy pěstmi. Jde o rappera, který skončil na drogách

Pražští kriminalisté dopadli muže, který v ulicích Prahy bezdůvodně napadl dvě ženy a udeřil je pěstí. Podle vyšetřovatelů to ale zřejmě udělal víckrát, hledají proto další možné oběti. Sám utočník je uživatelem drog a chování nedovedl logicky...

Začátkem listopadu policie informovala o tom, že jednatřicetiletý muž první ženu udeřil v neděli 22. září na Karlově náměstí. Druhou napadl v Belgické ulici v pondělí 6. října, když se dívala do telefonu. Obě ženy lehce zranil a bezprostředně po útoku z místa utekl.

Policisté potvrdili, že útočník je uživatelem drog a své jednání odůvodnil skutečnostmi, které ale nedávají smysl. V tuto chvíli je v lékařském zařízení v Bohnicích.

Díky medializaci případu se policii přihlasilo dalších sedm žen, které útočník popsaným způsobem napadl. „Až to okolnosti dovolí, bude v celé věci vyslechnut pro podezření ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu,“ doplnil policejní mluvčí Jan Rybanský.


 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky napadení, ženy, rapper, Tyler Durden, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

"Zdrogovaný raper"? Vážně? Minule jste, pane Spisare, psal o muži, který si dovolil projevovat své názory veřejně, jako o "výtržníkovi", ale tento odpad, který napadá ženy na ulici, nazvete jen zdrogovaným raperem? Nešleháte si také něco?

Čtvrtek, 23. listopadu 2023, 12:25Odpovědět

Zdrogovaný rapper, který bezdůvodně napadal ženy v Praze, má na svědomí zřejmě až devět útoků  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.