Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Muž bez řidičáku ujížděl Prahou policistům, v autě vezl několik druhů drog

Pervitin, marihuanu a další omamné látky měl v autě muž, který prchal před policisty silnicemi Prahy. Divokou jízdu mu zhatila až slepá ulice. K tomu byl sám za volantem pod vlivem drog a ještě ani neměl řidičský průkaz.

Podezřelého auta si hlídka všimla před půlnocí koncem minulého týdne v ulici Nad Vršovickou horou v Praze 10. Rozhodla se ridiče zkontrolovat, ten ale pokyny policistů neuposlechl, prudce zrychlil a ujížděl pryč. 

„Řidič před policisty ujížděl úzkými uličkami velmi vysokou rychlostí, nicméně jeho zběsilou jízdu zastavila vlastní chyba a to když vjel do slepé ulice,“ uvedla na webu policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Když třiačtyřicetiletého muže omezili na osobní svobodě a prověřili si ho, zjistili, že vůbec nevlastní řidičák. Orientační test mu pak v těle potvrdil přítomnost tetrahydrokanabinolu, amfetaminu a dalších látek. 

K tomu v autě vezl více než 25 gramů marihuany a několik gramů pervitinu. „Ve vozidle však na policisty čekalo další překvapení v podobě bezmála dvě stě gramů bílé krystalické látky, bezmála dalších deset gramů zelené sušiny a žluté krystalické látky uložené v transparentních igelitových sáčcích,“ doplnila Kropáčová. 

Tyto látky pak odeslali k odbornému zkoumání, aby zjistili, o jaké drogy se jednalo. 

Pokzd zadrženého muže z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu a z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy odsoudí, ve vězení může strávit až pět let.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, auto, útěk, test, Praha 10

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Lidé se musí spojit, mluvit spolu, začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, chodit ke všem volbám říct mafii a dost ! Recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bendobahna nevyhrabeme. Podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte všichni aktivisté, ekologové, Grety, vědci, sportovci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war ! Spláchnout mafii válečnickych trpaslíků, kudlanek, trubců, převlečených soudruhů soukmenovců, děličů Československa, zhasinačů, rozkradačů, tunelářů, odkláněčů, Pandora rájařů do jejich mafiánského pekla kterým straší lidi stovky let od udání a ukřižování Ježíše, osvobození vraha a lupiče barabase, zneužili náboženství k ovládnutí světa ohněm a mečem, pirátství, otrokářství, lichva, rezervace, kolonie, gulagy, koncentráky, nucené práce na uranu, oběšení vedení vlastní KSČ, měnová loupež 1:50, r68, rozvrat v roce 89 kdy soudruzi soukmenovci převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Příběh Kmotra-agentStB Mrázek zKolínska jakoRakušan, Šmejdi, Gangster ka, Sametoví vrazi, Ivánku kamaráde můžeš mluvit, Někdo to rád horké, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, film Už je zase tady'o nesmrtelnosti'té lichvamafie která vede svět od krizí k válkám. Sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jakoUrsula dvořákčt, pávků, rycheckých, střížů,, falešných studentů falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, loutky, bílí koně. Více píšu ve vláknech diskusí pod Komentáře, Glosy a další články.

Středa, 22. listopadu 2023, 02:20Odpovědět

VIDEO: Muž bez řidičáku ujížděl Prahou policistům, v autě vezl několik druhů drog  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.