Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Trojice si připravila plán na krádež kasírky z baru. Nevyšel, přišla si pro ně zásahovka

Policisté zadrželi trojici kriminálníků, která okradla obsluhu jednoho z barů na Smíchově. Jeden kradl, další dva ho kryli podle vymyšleného plánu. Ten jim ale nevyšel a pro trio recidivistů si nakonec přišla zásahová jednotka. Za čin ji hrozí až deset ve vězení.

Žena a dva muži přišli do smíchovského podniku v půlce srpna. V baru si večer objednali jako normální zákazníci, popíjeli a bavili se. To vše ale bylo součástí jejich plánu.

Dva se pak zvedli a šli čekat na taxík. „Další z povedené trojice mezitím vytáhl teleskopický obušek, zpoza baru vzal kasírku a rychlým krokem odešel ven. Obsluhu baru, která ho ven pronásledovala, udeřil teleskopem, pak sedl do taxi a sám odjel,“ popsal na webu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Jeho překvapení parťáci počkali s obsluhou na policisty, se kterými ochotně spolupracovali a dali jim i celé jméno zloděje. To bylo ale schválně falešné, mysleli si, že vyšetřovatelé na jeho skutečnou identitu nepřijdou.

„To, že se policisté nenachytali, zjistili obvinění po několika týdnech po loupeži, když je na různých místech v Praze zadrželi. Jelikož se jedná o několikrát soudně trestané recidivisty, zadržení se účastnila i pražské zásahovka,“ uzavřel Rybanský.

Muži čekají ve vazbě, ženu stíhají na svobodě. Hrozí jim až deset let vězení.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, krádež, bar, Smíchov, plán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Problémů s recidivisty by ubylo kdyby ihned dostali při zadržení monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. Lupiči, zloději, fetáci, udržují peníze pracujících v oběhu, proto je falešní studenti falešných práv a škol prodavačů titulů, překupníků, pašeráků, tunelářů, odkláněčů, lichvářů, vymahačů, exekutorů, pasáků, vexláků, lhářů, převlečených soudruhů soukmenovců kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli, viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, kryjí. Více píšu ve vláknech diskuse pod Komentáře, Glosy a další články.

Čtvrtek, 26. října 2023, 11:20Odpovědět

VIDEO: Trojice si připravila plán na krádež kasírky z baru. Nevyšel, přišla si pro ně zásahovka  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.