Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

VIDEO: Nepotřebujete pomoc, zeptal se zákazníka prodavač a skončil v bezvědomí

Pražští policisté pátrají po útočníkovi, který v Praze bezdůvodně napadl zaměstnance prodejny potravin, kopal ho a bouchal pěstmi do obličeje. Muži zlomil čelist a způsobil mu otřes mozku. Násilníkovi hrozí až dva roky ve vězení.

Hledaný muž ve středu 9. srpna po čtvrté odpoledne vešel do prodejny potravin ve vestibulu stanice metra Opatov. „V okamžiku, kdy jej zaměstnanec oslovil s dotazem, zda nepotřebuje s něčím pomoc, muž jej zcela bezdůvodně napadl. Nejdříve jej opakovaně kopl do boku těla a posléze několikrát udeřil pěstí do obličeje,“ popsala na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová.

Po poslední ráně šedesátiletý muž upadl do bezvědomí a zůstal ležet. Jeho kolegové zavolali na pomoc záchranáře, kteří ho ošetřili a odvezli do nemocnice. Agresor mu způsobil otřes mozku a otevřenou zlomeninu čelisti, kterou mu museli operovat. 

I když útočníka na několika místech zachytily kamery, policii se ho ještě nepodařilo najít. S jeho identifikací prosí proto o pomoc i veřejnost. 

„Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu výtržnictví, za což muži v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody v délce až dvou let,“ doplnila Kropáčová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, útok, zranění, obchod, potraviny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Martin Vaněk

Že by zdrogovaný volič Námořních lupičů? Ale možná se jen "léčí" konopím, o kterém smažky ve Sněmovně tvrdí, že jsou naprosto, ale naprosto neškodné... :-D

Pátek, 20. října 2023, 08:37Odpovědět

VIDEO: Nepotřebujete pomoc, zeptal se zákazníka prodavač a skončil v bezvědomí  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.