Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Nesnáším vás všechny, zm*di zku*vení. Opilec močil na veřejnosti, pak napadal strážníky

Jednu sprostou nadávku za druhou chrlil na pražské strážníky muž, kterého v centru města přistihli, jak močí na veřejnosti. Když s ním přestupek řešili, neovládal se a slovních útocích atakoval i jednoho člena hlídky. Rychle ho zpacifikovali a skončil na zemi.

Hlídkující strážníci si muže všimli v pondělí 16. října před pátou ráno v ulici Jindřišská hned u Václavského náměstí. Močil tam do rohu a když ho napomenuli, bylo jasné, že s ním bude těžké pořízení.

Občanský průkaz měl jen vyfocený v mobilu a vymlouval se na to, že je po desetihodinové šichtě, tím ale strážníka ve službě neobměkčil. „Šup podepiš to a ne*er mě,“ tlačil na něj opilec, když mu vypisoval pokutový bloček za pět set.

„Seš ku*va špína za*ebaná,“ snažil se čtyřicetiletý muž strážníka vyprovokovat. Ten se ale nenechal, před agresorem couval, uklidňoval ho a říkal, ať odejde domů.

„Zákonné výzvy ignoroval, pak rozzuřen praštil do dveří služebního auta. Ty ale zasáhly strážníka. Na řadu přišly okamžitě donucovací prostředky, za pomoci kterých strážníci svedli útočníka na zem. Protiprávním jednáním dotyčného se nyní bude zabývat správní orgán,“ informovala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, alkohol, nadávky, močení, veřejný pořádek, pokuta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nesnáším vás všechny, zm*di zku*vení. Opilec močil na veřejnosti, pak napadal strážníky  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.