Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Okrádám lidi za státní peníze. Pražské političce někdo napsal vzkaz na dveře

Zastupitelka a předsedkyně kontrolního výboru v Praze 12 Verona Ballay (Praha Sobě) dnes odpoledne sdílela na svém facebookovém profilu fotku dveří od svého bytu, na kterých někdo nechal červenou fixou napsaný vzkaz. „Okrádám lidi za státní peníze,“ napsal anonym na dveře Verony Ballay a text doplnil smajlíkem. Politička věc nahlásila na policii a Praha Sobě jednání pisatele označila za mafiánské.

V pondělí 16. října po jedné hodině odpolední sdílela zastupitelka z Prahy 12 Verona Ballay fotku svých dveří, na které během víkendu někdo červenou fixou napsal vzkaz „okrádám lidi za státní peníze“. Text anonymní pisatel doplnil smajlíkem.

„Toto jsou dveře do mého bytu. Osobní výhrůžky zničením a šikana na sociálních sítích se tento víkend přesunuly do mého osobního života, do mého soukromí. Nenávistný nápis vytvořený během nedělního odpoledne na mých vchodových dveřích, který objevily mé děti, je nechutná forma politické soutěže. Zastrašování kvůli práci zastupitele/ky a v mém případě i předsedkyně Kontrolního výboru je nepřijatelné,“ napsala Verona Ballay k fotce, kterou zveřejnila na svém facebookovém profilu.

Ballay podle svých slov požádala radu městské části Prahy 12 o jasné odsouzení tohoto činu a nenávistného jednání. „Vše je nahlášeno na policii a ta tento trestný čin již vyšetřuje,“ doplnila Ballay.

Policie po pachateli pátrá. „Přijali jsme oznámení o poškození vstupních dveří do bytu. Neznámý pachatel na ně napsal fixou text „okrádám lidi za státní peníze“ a k tomu přimaloval smějící se smajlík. Tím neznámý pachatel poškodil cizí věc, a proto se činem zabývá policie pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Po pachateli pátráme,“ řekl redakci Pražské Drbny mluvčí policie Jan Daněk.

Praha Sobě čin odsoudila na svém facebooku. „Zastrašování lidí za to, že pracují pro Pražany, je naprosto nepřijatelné! Verona z Praha 12 Sobě odvádí na Dvanáctce skvělou opoziční práci v kontrolním výboru. Verona má naši podporu a tyto mafiánské praktiky odsuzujeme,“ píše se na facebookovém profilu Prahy Sobě.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Drbny, poskytnuto Verona Ballay

Štítky Verona Ballay, politika, dveře, byt, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tomáš Nosek

Tak ona krade peníze z veřejného rozpočtu a ještě má tu drzost hledat ochranu u policie?! Měli by ji zavřít do vězení nebo ji veřejně lynčovat!

Pondělí, 16. října 2023, 20:56Odpovědět

Jan Strapina

Pražtí mafiani a mafianky ,at už koaliční či opoziční si nemají co vyčítat!!!!!!

Pondělí, 16. října 2023, 16:56Odpovědět

Okrádám lidi za státní peníze. Pražské političce někdo napsal vzkaz na dveře  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.