Počasí dnes25 °C, zítra26 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Kapsář ukradl devadesátileté ženě batoh přímo z vozíku, přišla o mobil i peníze

Během chvíle přišla seniorka z Prahy o mobilní telefon, peněženku s platební kartou a finanční hotovost v řádech několika tisíc korun. Zloděj jí v obchodě vzal batoh přímo z vozíku, když se nedívala. Při činu ho ale zachytila kamera, policisté nyní žádají veřejnost o pomoc s identifikací.

Seniorka šla na nákup ve středu 30. srpna odpoledne v Praze 6. Když si vážila zboží, využil její nepozornosti zloděj a ukradl jí batoh zavěšený na nákupním vozíku. 

Policisté prověřili kamerové záznamy nejen v samotné provozovně, ale i v nejbližším okolí. Díky tomu se jim podařilo dohledat podezřelého muže procházejícího vestibulem stanice metra Petřiny ve společnosti neznámé ženy.

„V souvislosti s celým případem policisté prosí veřejnost o pomoc při ztotožnění a vypátrání muže, který seniorce odcizil tašku a taktéž o pomoc při ztotožnění ženy zachycené na kamerovém záznamu, která by mohla být důležitým svědkem celé události. Jakékoliv informace prosím neprodleně oznamte na linku 158,“ vyzývá policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Zároveň dodala, že případ není ojedinělý: „Od začátku letošního roku do konce srpna evidujeme v Praze celkem 2 292 případů kapesních krádeží."

Muži hrozí, v případě vypátrání a prokázání viny, vězení až na dva roky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky kapsáři, krádež, Policie, senioři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kapsář ukradl devadesátileté ženě batoh přímo z vozíku, přišla o mobil i peníze  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.