Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

VIDEO: Pomatený muž v centru Prahy mlátil lidi tyčí, sám skončil v nemocnici

Hlídka pražských strážníků musela donucovacími prostředky zasáhnout proti muži, který v centru města napadal kolemjdoucí tyčí. Útočník také divoce gestikuloval a mluvil zmateně. Nakonec ho zdravotníci raději odvezli do nemocnice.

Strážníky na Staroměstské náměstí v neděli 24. září krátce po půlnoci přivolali sami napadení lidé. U Mariánského sloupu tam na cizince útočil agresivní muž tyčí, jednu ženu přetáhl přes ruku, další přes nohu. Tyčí mával nad hlavou a proti lidem se rozbíhal.

Hlídka byla v okolí a mohla tak zasáhnout okamžitě. „Po důrazné výzvě k zanechání protiprávního jednání dotyčný odhodil tyč, nepřestával však divoce gestikulovat pažemi a zmateně hovořit. Další výzvy již vyzněly do prázdna,“ popsala na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Muž o sobě mluvil ve třetí osobě a nekontroloval svoje chování, strážníci proto použili donucovací prostředky. „Po nasazení pout se na základě všech relevantních skutečností strážníci rozhodli přivolat vozidlo záchranné služby. Za asistence strážníků a pod dozorem zasahujících zdravotníků byl muž následně převezen k dalšímu ošetření do Nemocnice na Františku,“ uzavřela Seifertová.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky Městská policie, Staroměstské náměstí, útočník, tyč, záchranáři, nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mirek Sekera

Chtěli mu to důrazně říct, poslouchal jak zfetovaný hodinky. Ihned povalit aby nikomu dalšímu neublížil a ne si s ním pokecat když je mimo. Stejně nevěděl co se děje.

Úterý, 26. září 2023, 10:29Odpovědět

VIDEO: Pomatený muž v centru Prahy mlátil lidi tyčí, sám skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.