Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Výrobce drog podal své přítelkyni látku pro zpestření sexu. Zemřela na předávkování

Pražští kriminalisté odhalili varnu drog, na kterou je přivedlo loňské předávkování ženy. Zjistili, že drogu jí podal její přítel, který na statku vařil pervitin a pak ho prodával. Přišel si tak na asi dva miliony korun. Za výrobu drog mu hrozí až dvanáct let ve vězení, za smrt partnerky pak až osmnáct let.

Smrtí dvaačtyřicetileté ženy se pražští vyšetřovatelé začali zabývat v polovině loňského roku. Zemřela na předávkování fencyklidinem neboli andělským prachem. Je to droga, kterou vyvinuli jako veterinární anestetikum. 

„Na základě provedeného šetření policisté zjistili, že žena dostala drogu od svého přítele z důvodu zpestření společného sexuálního života. Po aplikaci, šňupnutí, drogy však ve svém bytě v důsledku intoxikace zemřela,“ uvedla na policejním webu mluvčí Eva Kropáčová

Tím ale práce kriminalistů teprve začala. Dál zjistili, že její přítel drogy vyráběl a měl kompletní funkční varnu na statku na Vysočině. Tam s byli s komplicem schopni z jednoho varu dostat až dvě kila pervitinu. Za nejméně rok takového počínání si přišli na dva miliony korun.

Při domovních prohlídkách pak objevili skoro milion korun, investiční známky a mince a dvě nelegálně držené střelné zbraně. „Všechny tyto předměty byly zakoupeny z peněz vydělaných prodejem drog a výrobce je považoval za vhodnou investici. Dále zajistili kompletní varnu drog, chemikálie, z nichž drogy vyráběli, a mnoho dalších komponentů,“ informovala Kropáčová. 

Pro třiapadesátiletého a osmašedesátiletého muže si policisté přišli přímo na statek a hned je zadrželi. Oba jsou obviněni z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. „Jelikož se svým jednáním snažili získat značný prospěch, v případě odsouzení jim hrozí trest odnětí svobody v délce až dvanácti let. Třiapadesátiletému muži, který svým jednáním způsobil své přítelkyni smrt, nyní navíc hrozí až osmnáct let ve vězení,“ doplnila Kropáčová.



 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, drogy, předávkování, varna, pervitin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně. Je nutno začít uklízet od obcí, starostů které lidé znají, mluvit spolu, chodit ke všem volbám říct mafii a dost !

Středa, 23. srpna 2023, 03:25Odpovědět

VIDEO: Výrobce drog podal své přítelkyni látku pro zpestření sexu. Zemřela na předávkování  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.