Počasí dnes15 °C, zítra20 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Dva agresoři zbili muže v obchodě na Pankráci, protože jim nekoupil flašku

Policisté pátrají po dvou útočnících, kteří napadli muže v obchodě. Důvodem bylo podle policie to, že muž dvojici nechtěl koupit lahev alkoholu. Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což útočníkům hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

K napadení došlo v pátek 14. února večer v obchodě na Pankráci, kde muž kupoval dárek na Valentýna pro své rodiče. Když byl u pokladny, přišli za ním dva neznámí muži, kteří mu řekli, ať jim koupí flašku, že mají žízeň. To muž odmítl a řekl, že to tak nechodí, načež mu jeden z útočníků přetáhl kapuci přes hlavu a natlačil ho na pult, čímž mu znemožni pohyb a rozbil mu o hlavu žárovku, kterou sebral ze stolu. Druhý agresor poškozeného kopl a pěstí udeřil do obličeje. Poté oba útočníci odešli u obchodu.

Poškozený muž případ oznámil policii a uvedl, že mu při napadení ze zadní kapsy zmizela dvoutisícová bankovka, byl mu poškozen mobilní telefon a při úderu do obličeje přišel o jednu kontaktní čočku. Celkovou škodu vyčíslil na čtyři tisíce korun.

„Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což hrozí až desítiletý pobyt za mřížemi. V souvislosti s tímto případem hledáme muže zachycené na záběrech. Jestli je někdo poznává, ať se ozve na linku 158," uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky napadení, útok, pátrání, obchod, Pankrác, policie, Den svatého Valentýna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dva agresoři zbili muže v obchodě na Pankráci, protože jim nekoupil flašku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.