Počasí dnes23 °C, zítra24 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Muž bez řidičáku ujížděl policii. Auto převrátil na střechu a skončil v nemocnici

Policisté, kteří vykonávali noční službu ve středu 2. srpna půl hodiny po půlnoci, se rozhodli zastavit a zkontrolovat řidiče osobního auta BMW. Řidič však na výzvu k zastavení nereagoval a naopak šlápl na plyn. Celá akce nakonec skončila velmi vážnou dopravní nehodou, po které museli ujíždějícího řidiče z místa do nemocnice transportovat záchranáři vrtulníkem.

Řidič při honičce nereagoval na opakované výzvy k zastavení a podle policie neustále přidával na rychlosti. Když chtěl najet na na dálnici D10 a pokračovat dál ve směru na Liberec, stalo se mu osudným to, že své vozidlo neuměl ovládat.

„Řidič nezvládl řízení v pravotočivé zatáčce na nájezdu, kde narazil do svodidel, vlivem čehož přes ně přelétl mimo těleso dálnice, kde dopadl na střechu. Policisté se ihned po jeho havárii vydali na pomoc k řidiči, kterého pak společně s hasiči a záchranáři z vozidla vyprostili,“ popsala průběh dopravní nehody policejní mluvčí Michaela Richterová.

Těžce zraněného muže transportovali do nemocnice záchranáři vrtulníkem. V nemocnici mu zdravotníci odebrali krev pro zjištění, zda neřídil automobil pod vlivem alkoholu nebo drog.

Policisté zjistili, že devětapadesátiletý muž, který auto řídil, měl vydaný zákaz řízení všech motorových vozidel. „Veškerými okolnostmi, proč muž hlídce ujížděl, se zabývají mladoboleslavští kriminalisté,“ uvedla mluvčí. Hlídka chtěla muže zastavit v Průmyslové ulici v Kosmonosech.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky doprava, krimi, zákaz řízení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž bez řidičáku ujížděl policii. Auto převrátil na střechu a skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.