Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Hlavně mi to nezabavujte, protože odjíždím. Podvodník používal falešný průkaz ZTP

Pražští strážníci řešili případ muže, který v centru parkoval s falešným průkazem ZTP. Když strážník průkaz kontroloval, podvodník se mezitím za volantem dušoval, že o padělek rozhodně nejde. To však nebyla pravda, a tak teď falzifikát řeší státní policie a parkování správní orgán.

Průkazu ZTP za předním sklem auta zaparkovaného v Petrské ulici si všiml hlídkující strážník. „Na parkovišti vyhrazeném pro invalidy seděl na místě řidiče pětapadesátiletý muž, který opakovaně vyvracel strážníkovo podezření, že se jedná o padělek,“ popsala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová na facebookovém profilu městské policie.

Průaz měl vydat úřad městské části Praha 3, ale ten ho neměl v evidenci. Vzhledem k tomu, že muž nesouhlasil s žím, že spáchal přestupek při neoprávněném parkování, bude jeho chování řešit správní orgán.

„Z důvodu podezření ze spáchání trestného činu padělání a pozměnění veřejné listiny byla věc předána státní policii,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky podvodník, padělek, průkaz, ZTP, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ev Ik

Takovýhle vychcaný šmejdy bych pověsila za kule do průvanu. Většinou auto za minimálně milion a pár peněz za známku a parkování nemají. MP palec nahoru.

Pondělí, 17. července 2023, 06:59Odpovědět

Hlavně mi to nezabavujte, protože odjíždím. Podvodník používal falešný průkaz ZTP  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.