Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

VIDEO: Policie zadržela opilce u metra Luka, starali se o malé dítě

Městská policie v pátek kolem páté hodiny odpoledne zadržela dva silně opilé lidi, kteří s sebou měli kočárek s asi dvouletým dítětem. Muž na dechové zkoušce nadýchal tři promile, žena dokonce 4,35 promile. Policisté proto kontaktovali pracovnici odboru sociálně právní ochrany dětí a státní policii. Společně s ní pak strážníci dopravili opilce na služebnu.

Incident se odehrál poblíž autobusové stanice Luka, kde si kolemjdoucí všimla viditelně silně opilé dvojice lidí. Protože měla obavu o dítě, které s sebou měli, zavolala městskou policii. „Matka dítěte se sotva držela na nohou. Její doprovod na tom nebyl lépe,“ uvedla policie na Facebooku.

Při příjezdu policistů ležela 33letá žena na zemi. Padesátiletý muž stál vedle ní a opíral se o dětský kočárek, ve kterém seděla asi dvouletá holčička.

Oba podstoupili dechovou zkoušku, žena dokonce dvakrát, protože s prvním výsledkem nebyla spokojená. Poprvé nadýchala 4,12 promile, podruhé 4,35 promile. Jejímu společníkovi přístroj ukázal hodnotu 3 promile. „Pokusili jsme se najít nějakého příbuzného, který by byl střízlivý a byl by schopný postarat se o dítě, což bylo negativní, žádný takový není,“ doplnil strážník ve videu. Případu se bude věnovat odbor sociálně právní ochrany dětí a státní policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky krimi, policie, alkohol, děti, Luka, Praha 13, dechová zkouška, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mirek Sekera

Zadrželi? Vždyť to bylo na UDANI nějakého slušného občana. Dnes je udávání mnohem horší jak za totace, udávani je asi český národní sport,to nikdy nevymizí.

Neděle, 9. července 2023, 07:10Odpovědět

VIDEO: Policie zadržela opilce u metra Luka, starali se o malé dítě  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.