Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

VIDEO: Lidi v Praze vyděsila střelba. Dva muži si hráli s paintballovými zbraněmi

Špatné místo na vyzkoušení paintballových pistolí si vybrali dva muži, stříleli z nich přímo na ulici v Modřanech. Přivolaná hlídka městské policie je zkontrolovala a vysvětlila jim, že si příště mají najít lepší terč, než strom v oblasti, kde si hrají děti. Kromě toho dostal každý pokutu tisíc korun za znečištění okolí barvou z nábojů.

Městské policii nahlásili dvojici střelců v pondělí 26. června kolem páté odpoledne. Muži tam manipulovali s dlouhými zbraněmi v ulici Ke Zvonici v Praze 12. Stříleli na strom mezi domy. 

„Vzhledem k charakteru oznámení a riziku možného ohrožení života a zdraví, použil strážník po vystoupení ze služebního vozu hrozbu namířenou zbraní a muže vyzval, aby otevřeli kufr jejich vozidla,“ popsala situaci na Facebooku mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová

V kufru měli muži dvě střelné zbraně na paintball, které vypadaly reálně a rozhodně ne, jako hračly. 

„Muži ve věku 28 a 25 let situaci vysvětlili tím, že si zbraně přivezli ze servisu a chtěli ověřit, jestli správně fungují střelbou na nedaleký stromek,“ uvedla Seifertová. 

Strážník mužům vysvětlil, že s takovou zbraní se na veřejnosti manipulovat nesmí a už vůbec z ní střílet tam, kde se pohybují lidé. Navíc oba dostali pokutu tisíc korun za znečištění veřejného prostranství barvami z nábojů. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie hlavního města

Štítky městská policie, střelba, Modřany, paintball, pokuta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Lidi v Praze vyděsila střelba. Dva muži si hráli s paintballovými zbraněmi  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.