Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

VIDEO: Muž se obnažoval před dětmi na hřišti a napadal je

Pražští strážníci reagovali na oznámení ženy, která nahlásila, že na dětském hřišti na pražském Barrandově se nachází muž, který je na děti agresivní, napadá je, obnažuje se před nimi a zřejmě je pod vlivem drog. Strážníci dorazili na místo a muže převedli na služebnu státní policie.

Oznamovatelka prosila strážníky o okamžitý příjezd na dětské hřiště v Peškově ulici na Barrandově. „Tomu odpovídal i dojezdový čas tří minut. Žena, která se na linku 156 obrátila, strážníkům řekla, že na hřišti byl muž, zřejmě pod vlivem drog, který napadal hrající si děti a ještě se před nimi obnažoval,“ uvedla na facebookovém profilu pražských strážníků jejich mluvčí Irena Seifertová.

Podezřelého muže hlídka vypátrala zanedlouho, a to díky dobrému popisu a nasměrování. „Choval se velmi zmateně, byl vulgární, divoce gestikuloval rukama a snažil se z místa odejít. Na výzvy k prokázání totožnosti nereagoval. Při dalším nepředvídatelném výpadu muže, hlídka použila donucovací prostředky a nasadila mu pouta,“ popsala mluvčí.

Strážníkům se přihlásili další svědci události a policisté muže předali státní policii. „Na služebně bylo zjištěno, že se jedná o sedmatřicetiletého muže s částečně omezenou svéprávností,“ uzavřela Seifertová.

Ohodnoť článek

Foto Městská policie hl. m. Prahy

Štítky agresor, dětské hřiště, napadení, obnažování, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se obnažoval před dětmi na hřišti a napadal je  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.