Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Muž byl vždy v kontaktu se svou rodinou. Najednou nepřišel domů a nikdo neví, kde je

Policisté pátrají po padesátiletém cizinci Davidu Abraamyanovi, kterého jeho manželka naposledy viděla ve čtvrtek 4. května ve čtyři hodiny odpoledne v místě jejich bydliště v pražských Košířích. Večer jí zavolal, že se vrací domů, ale to se nestalo a od té doby nikdo neví, kde se muž nachází. Policie se tak o pomoc v pátrání obrací na širokou veřejnost.

Pohřešovaný byl doposud podle manželky velmi spolehlivý a byl v denním kontaktu se svými blízkými. Rodina a jeho přátelé o něj mají velký strach a také se bojí o jeho zdraví.

„Kriminalisté již prověřili všechna známá místa, kdy by se mohl zdržovat, avšak za využití všech operativně pátracích prostředků, se ho nalézt doposud nepodařilo,“ uvedl policejní mluvčí Richard Hrdina.

Padesátiletý cizinec je 182 centimetrů vysoký, hubený, má oválný obličej, zelené oči a oholené vlasy i vousy. Mluví plynule česky, arménsky, rusky a ukrajinsky a v době odchodu měl na sobě černé tričko s dlouhým rukávem značky BOSS, černé rifle a tmavě modré polobotky. 

Podle policie se může pohybovat po celé České republice, ale nejčastěji se zdržoval v Praze. „Pokud jste tohoto muže kdekoliv viděli, nebo víte, kde se pohybuje, kontaktujte prosím linku 158,“ doplnil mluvčí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, muž, policie, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž byl vždy v kontaktu se svou rodinou. Najednou nepřišel domů a nikdo neví, kde je  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.