Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Třináctiletá dívka, po které pátrala policie, je v pořádku

, aktualizováno 10. května 2023, 18:03

Pražští policisté od úterního odpoledne pátrali po třináctileté dívce, která odešla do zájmového kroužku plavání, kam ale nedorazila. Naposledy ji viděla její sestra v úterý ve čtyři hodiny odpoledne doma a ve tři čtvrtě na pět ji zachytily kamery na zastávce metra Černý Most. Policie prosila veřejnost o spolupráci v pátrání. Dívku se podařilo vypátrat.

Hledanou dívku naposledy viděla její sestra, a to ve čtyři hodiny odpoledne u nich doma v Praze 5. Tehdy vše údajně nasvědčovalo tomu, že odchází do kroužku plavání v Radlicích, kam ale nepřišla. Místo toho ji zachytily bezpečnostní kamery ve tři čtvrtě na pět na konečné stanici metra Černý Most.

„Dívka je dle rodiny velký introvert a je možné, že má počínající psychické problémy,“ uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský a dodal, že dívka na sobě měla v době odchodu úzké černo-šedé džíny, červenou kratší mikinu po pupík, tmavě modrou šusťákovou bundu bez kapuce, bílé zánovní tenisky a tmavě fialový baťůžek. Dívka je střední postavy, měří 160 centimetrů, má ovalný obličej, modré oči, dlouhé blond vlasy a malou jizvu na čele.

„Dívka má vazby především k Praze, kde bydlí asi tři roky, není však vyloučeno, že by se mohla pohybovat i mimo metropoli. Policisté prohledali všechna známá místa, kde by se mohla nacházet, bohužel zatím nalezena nebyla. Pokud jste ji viděli, kontaktujte prosím linku 158,“ dodal mluvčí.


Aktualizace: Dívka byla nalezena ve středních Čechách.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, dívka, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletá dívka, po které pátrala policie, je v pořádku  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.