Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Zloděj se vloupal do domu. Stihl ukrást polštář a hodiny, pak ho dopadla policie

Pražští policisté vyrazili řešit vloupání do rodinného domu, kde zloděj stihl ukrást prodlužovací kabel, polštář a plastové stolní hodiny. Pak policisté dvaatřicetiletého recidivistu zadrželi. Ten tak skončil na policejní služebně a hrozí mu až tři roky ve vězení.

„Policisté z pohotovostní motorizované jednotky překazili plány dvaatřicetiletému muži, který se v sobotu navečer v pražské Libni vloupal do jednoho z rodinných domů,“ popsala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Zloděj nejdřív přeskočil vysoký plot, rozbil skleněnou výplň balkonových dveří a dostal se dovnitř. „Stihl odcizit prodlužovací kabel, polštář a plastové stolní hodiny. V momentě, kdy si kradené věci chystal na balkón, ho spatřili již přivolání policisté, kteří ho za užití donucovacích prostředků zpacifikovali a omezili na osobní svobodě,“ uvedla mluvčí.

Policisté přistiženému muži sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádež a porušování domovní svobody. „V případě odsouzení mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi,“ uzavřela Siřišťová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky zloděj, policie, dopadení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj se vloupal do domu. Stihl ukrást polštář a hodiny, pak ho dopadla policie  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.