Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Útočník v Praze pobodal muže a utekl. Pátraly po něm desítky policistů

, aktualizováno 12. dubna 2023, 17:36

Policisté pátrali po agresorovi, který na Andělu v Praze 5 pobodal a vážně zranil čtyřiačtyřicetiletého muže a z místa činu utekl. Po pachateli pátralo několik desítek policistů téměř tři hodiny, okolí místa, kde k činu došlo, policie ohraničila páskami. Oběť útočníka je při vědomí a skončila v motolské nemocnici, pětatřicetiletý podezřelý je v rukou policie.

„Aktuálně řešíme případ pobodání jednoho muže na Andělu v Praze 5. Zraněný je při vědomí a v péči Záchranné služby hlavního města Prahy,“ napsali dnes před jedenáctou hodinou na Twitter policisté.

Po útočníkovi, který z místa činu utekl, pátralo zhruba do půl druhé několik desítek policistů. „V současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení,“ uvedla policie odpoledne.

„Případ si převzali detektivové z oddělení vražd a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin těžké ublížení na zdraví. V souvislosti s tímto případem jsme omezili na osobní svobodě ještě jednoho muže, který byl přítomen napadení a následně z místa činu s podezřelým utekl,“ upřesnili policisté.

U případu napadení na Andělu zasahovala také posádka záchranářů společně s lékařem. „Pečovali o čtyřiačtyřicetiletého muže po napadení. Utrpěl vážné poranění, ale po dobu ošetření i transportu byl při vědomí, následně byl převezen do motolské nemocnice,“ napsala na twitterový účet pražských záchranářů jejich mluvčí Jana Poštová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pátrání, útok, pobodání, Anděl, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník v Praze pobodal muže a utekl. Pátraly po něm desítky policistů  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.