Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž chtěl pomoci ženě, teď ochrnutý bojuje o život. Policie pátrá po násilníkovi

Policie hledá útočníka, který koncem loňského října u jednoho z barů v Argentinské ulici v Praze 7 napadl a vážně zranil třiadvacetiletého muže, který pomáhal mladé ženě. Muž bojuje v nemocnici o život, pokud přežije, s největší pravděpodobností zůstane ochrnutý, uvedl dnes na policejním webu mluvčí Richard Hrdina. Kvůli objasnění případu policisté potřebují mluvit i s mladou ženou, které se snažil napadený pomoci, a s dalšími případnými svědky. Ozvat se jim mají na linku 158.

Pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí za těžké ublížení na zdraví až deset let vězení.

Podle mluvčího byli záchranáři 30. října přivoláni do Argentinské ulice k muži s poruchou vědomí, lékaři v nemocnici následně zjistili, že zranění si nemohl způsobit sám, proto případ převzali pražští kriminalisté z prvního oddělení. Ti následně zjistili, že muže před jedním z barů neznámá mladá žena požádala o pomoc při péči o svého kamaráda, kterému se udělalo špatně a potřeboval vodu.

„Mladý muž neváhal a při shánění čisté vody byl s největší pravděpodobností napaden. Jeho zranění jsou tak vážná, že bojuje v nemocnici o život a nekomunikuje," uvedl k události mluvčí Richard Hrdina.

Pro případné svědky, kteří by k případu mohli mít jakékoliv informace, policisté na svém webu zveřejnili fotografii napadeného a oblečení, které v době události měl na sobě.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto koláž Drbny, PČR

Štítky pátrání, kriminalita, napadení, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chtěl pomoci ženě, teď ochrnutý bojuje o život. Policie pátrá po násilníkovi  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.