Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: V Praze proběhl nelegální tuningový sraz, policie rozdala skoro dvacet pokut

V rámci nenahlášeného tuningového srazu, který proběhl o víkendu v Praze, kontrolovala policie řidiče a rozdávala pokuty. Dvě stovky z nich porušili dopravní značení, rozdáno bylo skoro dvacet pokut.

Řidiči upravených aut se v sobotu potkali před nákupním centrem ve Štěrboholech. Policisté se ale o jejich akci dozvěděli a připravili bezpečnostní akci. Při té kontrolovali dodržování dopravních předpisů a také dohlíželi na to, aby nebyli ohroženi ostatní účastníci silničního provozu.

Ze Štěrbohol se pak řidiči přesunuli na Strahov. „Po celou dobu byli pod dohledem více než čtyřiceti policistů, kteří monitorovali situaci a řešili dopravní přestupky během přesunu,“ informoval na webu policejní mluvčí Richard Hrdina.

Doplnil, že oznámili více než dvě stovky provozovatelů vozidel pro porušení dopravního značení a uložili bezmála dvacet pokut.

Večer se řidiči přejeli do Čestlic, kde si je převzali policisté Středočeského kraje. Ti je měli na starosti až do jedenácti večer, zkontrolovali asi sto lidí a vypsali také skoro dvacet pokut.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, tuning, setkání, pokuty, kontrola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V Praze proběhl nelegální tuningový sraz, policie rozdala skoro dvacet pokut  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.