Počasí dnes23 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Opilý řidič ujížděl ulicemi Prahy před policií, místo řidičáku ukázal průkaz na loď

V divokou honičku se změnila kontrola podezřelého vozidla, jehož řidič v Praze 9 najížděl na chodníky a choval se agresivně. Muže policisté zastavili až na Žižkově a zjistili, že za volant sedl pod vlivem alkoholu. Teď mu hrozí až rok ve vězení.

Hlášení o bílém autě, se kterým řidič se v Hrdlořezské ulici chová agresivně a najíždí na chodník, dostali policisté z oddělení hlídkové služby v sobotu 24. prosince.  „Policisté vozidlo uvedeného popisu spatřili v Českobrodské ulici a v momentě, kdy na svém vozidle rozsvítili majáky, řidič sešlápl plyn a začal ujíždět,“ popsala na policejním webu mluvčí Violeta Siřišťová.

Při svém úprku ohrožoval ostatní řidiče a vyhnul se i policejnímu zátarasu. Nakonec ho zablokovali na Husitské ulici a z auta pomocí donucovacích prostředků vytáhli.

„Provedenou dechovou zkouškou u něj kolegové zjistili, že je pod vlivem alkoholu, kdy nadýchal více než dvě promile alkoholu v dechu. Navíc se policistům prokazoval průkazem k řízení lodí,“ doplnila Siřišťová.

Teď je devětadvacetiletý cizinec podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to si ve vězení může posedět až tři roky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, honička, řidič, alkohol, zatčení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý řidič ujížděl ulicemi Prahy před policií, místo řidičáku ukázal průkaz na loď  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.