Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Řidič utekl od silniční kontroly v Praze, za chvíli ho našli ve sklepě

Běžná silniční kontrola se v Praze proměnila v hon na uprchlíka. Řidič skútru, který měl je ukázat doklady, totiž začal před policisty utíkat a schoval se ve sklepě. Po jeho nalezení zjistili, že měl zákaz řízení a k tomu sáček pervitinu a dvě cizí platební karty.

Řidič udělal osudovou chybu, když kolem hlídka policistů pohotovostní motorizované jednotky projel v sobotu 3. prosince po šesté večer příliš rychle. Okamžitě si ho všimli a zastavili ho.

„Během kontroly se řidič všemožně vymlouval, že nemůže najít osobní doklady ani řidičský průkaz, až se z ničeho nic dal na útěk a snažil se policistům utéci,“ popsal na webu policejní mluvčí Jan Rybanský.

Myslel si, že se před nimi schová ve sklepě, tam ho ale po chvíli našli. Pak policisté zjistili, proč se před nimi třicetiletý muž snažil prchnout.

Měl zakázáno řízení do roku 2025, našli u něj dvě cizí platební karty a desítky tisíc korun. Kromě toho ještě při úprku odhodil sáček s bílou látkou, ze které se vyklubalo sto gramů pervitinu.

„Případ je prověřován pro trestné činy neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, ohrožení pod vlivem návykové látky, přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu, ze kterých je zadržený muž podezřelý,“ informoval Rybanský.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, řidič, skútr, zadržení, drogy, zákaz řízení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Řidič utekl od silniční kontroly v Praze, za chvíli ho našli ve sklepě  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.