Počasí dnes12 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Kriminalisté vypátrali v Praze dva odsouzené muže, kteří se vyhýbali nástupu do vězení

Pražští kriminalisté za uplynulé čtyři dny vypátrali dva muže, na které byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody a vyhýbali se nástupu do vězení.

První muž v Modenské ulici

Pro prvního z mužů si kriminalisté přišli do Modenské ulice v Praze 10, kde se muž skrýval v bytě ve třetím patře. „Jelikož na zvonění a zákonné výzvy čtyřicetiletý muž nereagoval a byt byl opatřen kvalitními bezpečnostními dveřmi, kriminalisté se do bytu dostali po žebříku přes balkon," popsal průběh zásahu mluvčí policie Jan Daněk. Muži zákona hledaného omezili na osobní svobodě a předali do věznice, kde by měl strávit sedm let za podvod.

Druhý muž v Kramperově ulici

Druhého z mužů, který byl odsouzen na pět let za zkrácení daně, poplatku a podobné povinné platby, kriminalisté vypátrali v bytě v Kramperově ulici v Praze 4. „V tomto případě do bytu kriminalisté vstoupili ve chvíli, kdy se domů vracela manželka hledaného, která jim otevřela dveře. Hledaný byl pak omezen na osobní svobodě a následně eskortován do věznice," pověděl mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky kriminalisté, odsouzení, pátrání, Praha, věznice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kriminalisté vypátrali v Praze dva odsouzené muže, kteří se vyhýbali nástupu do vězení  |  Krimi  |  Pražská Drbna - zprávy z Prahy

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.